Balletje gooien... do.09/07/2020- Alverberg 18u30



Eindelijk kunnen we terug een balletje gooien ...

Nu het Covid19 virus aan kracht lijkt te minderen is er de mogelijkheid om onze sport terug op te nemen.  Aanstaande donderdag 9 juli heeft Stad Hasselt ons een veld voorzien in de sporthal Alverberg om 18 u30.

Concreet wil dit zeggen dat we onze stoelen zullen moeten oppikken aan de sporthal in Kuringen, Grote Baan 171.  Fa zal vanaf 17 u ter plekke zijn om al wat banden hard te zetten.  Vanaf 17u30 kan je best langskomen om één of meerdere stoelen op te pikken.  Om 18u30 kunnen we op het veld in de Alverberg.

LET OP ! ! !  Douchen zal niet toegelaten zijn.  De training zal ook beperkt worden tot oefeningen die respect houden voor de afstand en ieder zal enkel zijn eigen basketbal mogen hanteren.
Op een zo veilig mogelijke manier gaan we een voorzichtige opstart lanceren.

We gaan in de komende trainingen ook een aantal nieuwe spelers ontmoeten die eens willen komen kijken of de sfeer en recreatieve speelstijl van onze ploeg hun bevalt.  
Het volgende seizoen zal niet meteen bol staan van competitie of toernooien.  We zullen de kat uit de boom kijken en pas deelnemen als dit in de meest veilige omstandigheden kan.

Hopelijk zien we je op één van de volgende trainingen...